Klantenservice: 040-3046520 (van 10:00 tot 17:00)

Via het onderstaande contactformulier kan je ons contacteren voor bijvoorbeeld vragen of opmerkingen. Doorgaans beantwoorden wij je vragen tijdens onze kantooruren tussen 10:00 en 17:00 binnen één uur.

Je kunt ons ook bellen op werkdagen van 10:00 tot 17:00 op telefoonnummer 040-3046520 of stuur een e-mail naar info@bijnaweg.nl

Status van mijn bestelling

Je kunt de status van je bestelling het snelst inzien door in te loggen op je account. In je account omgeving kan je zien welke status je bestelling op dat moment heeft.

Heb je geen account bij ons? Dan kan je ons altijd contacteren om de status van je bestelling op te vragen. Dit kan telefonisch, per e-mail of via ons contactformulier.

Mocht je bestelling een levertijd hebben die langer is dan aangegeven is op onze website dan zullen we je altijd informeren. In dat geval geven we je altijd de optie om te kiezen voor een alternatief dat sneller leverbaar is. Ook is het in dat geval altijd mogelijk om je bestelling te annuleren waarop we het aankoopbedrag aan je zullen retourneren.