Klantenservice: 040-3046520 (van 10:00 tot 17:00)

Via het onderstaande contactformulier kan je ons contacteren voor bijvoorbeeld vragen of opmerkingen. Doorgaans beantwoorden wij je vragen tijdens onze kantooruren tussen 10:00 en 17:00 binnen één uur.

Je kunt ons ook bellen op werkdagen van 10:00 tot 17:00 op telefoonnummer 040-3046520 of stuur een e-mail naar info@bijnaweg.nl

Retourneren

Op alle aankopen bij Bijnaweg.nl is een zichttermijn van 14 kalenderdagen van toepassing. Binnen deze zichttermijn mogen producten naar ons worden geretourneerd. Dit is wel op voorwaarde dat de geretourneerde producten ongebruikt, onbeschadigd en compleet zijn. Ook dienen de producten zich te bevinden in de originele verpakking. De verzendkosten voor het retourneren binnen de zichttermijn zijn voor de kosten van de klant.

Wanneer je gebruik wilt maken van het retourneren binnen de zichttermijn, of je je aankoop om een andere reden aan ons wilt retourneren, vragen we je contact met ons op te nemen. Dit kan via een van de kanalen die je op onze “Contact” pagina vindt, bijvoorbeeld telefonisch, via e-mail of via ons contactformulier. We zullen je aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en je indien van toepassing voorzien van aanvullende informatie voor het retourneren.