Bedrijfsinformatie

Bijnaweg.nl is een jonge webwinkel die zich richt op ‘slimme’ reizigers. Doordat we steeds meer en langer reizen en de manier van reizen in de afgelopen decennia is veranderd vraagt de moderne reiziger om een specifieke reisuitrusting. We proberen met onze website een gebalanceerd aanbod te bieden waarmee de reiziger met minimale bagage een maximale beleving kan hebben op zijn of haar avontuur.

Om dit te bewerkstelligen voeren we alleen gerenommeerde merken die zich door de jaren heen hebben bewezen als trouwe reispartners. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding van deze producten kunnen we hiermee vrijwel elke reiziger bedienen.

Met ons productaanbod proberen we alle reizigers te bedienen. Of je nu op een stedentrip naar Berlijn gaat, of op wereldreis, bij ons vind je producten waarmee je slim op pad kan.

Bijnaweg.nl is een onderdeel van Tarpshop onder KVK nummer 83809724, vestigingsnummer 000023025654. Ons BTW-identificatienummer is NL862996661B01.

Het retouradres van Bijnaweg.nl is:

Tarpshop
Akkerwinde 61
5527 KL Hapert

Indien u meer informatie van ons bedrijf wenst te ontvangen kunt u contact met ons opnemen via email adres info@bijnaweg.nl

TOP

X